© KaDenza Music Mei  2023

Fondsenwerving

Sponsorplan

Als dirigent zie je, spijtig genoeg, dat de noodzaak tot cultuur hoog is maar wat men ervoor over heeft erg laag. De cultuur begroting van Brabant en de bezuiniging van de gemeente Oirschot op muziekonderwijs was voor mij de druppel om te zeggen “Daar moeten we zelf iets aan doen.” Verenigingen werken vaak ontzettend hard om extra inkomsten te verdienen. Oud papier/Oliebollen acties/ en nog veel meer. Echter zijn deze inkomsten vaak niet structureel. In de komende jaren zullen we alleen maar meer met bezuinigingen en teruglopende sponsering te maken krijgen en zullen dus nieuwe creatieve inkomstenbronnen moeten creëren. Zelf ben ik, o.a. door mijn dochter Sterre die schoonheidsspecialiste is, enkele jaren geleden met LR in aanraking gekomen en zag daarin de oplossing. Door een gedeelte van het geld dat leden nu al uitgeven via de vereniging te laten lopen zodat er een gedeelte daarvan bij de vereniging blijft hangen. Door het concept van LR te bundelen met verenigingen kunnen we elkaar ondersteunen en zorgen dat er een blijvende inkomstenstroom ontstaat voor alle verenigingen. De belangrijkste maar moeilijkste opdracht is om de leden te enthousiasmeren en te overtuigen  van de noodzaak om zelf geld te generen. Het mooiste is nog dat we het het in 4 fases implementeren bij uw vereniging zonder ook maar enig risico voor de vereniging. Samen houden we het verenigingsleven overeind! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

KaDenza Music Fondsen werving

KaDenza Music is ook actief in het werven van fondsen. Deze fondsen zullen worden gebruikt voor de ontwikkeling van lesmateriaal, en specifiek lesmateriaal voor leerlingen met leerproblemen. Daarnaast zal dit fonds worden gebruikt om compositie opdrachten te geven ten behoeven van de blaasmuziek. de eerste twee opdrachten zijn inmiddels voltooid door de Canadees/Nederlandse componist Peter Kann. 1. Constructing sentences (solostuk voor trompet) 2. Collection of old coins (5 delig werk voor Tuba kwartet, Eb trompet en Hoorn) U kunt deze stukken als bladmuziek en/of cd-opname bestellen door contact met ons op te nemen.

Donaties

Natuurlijk is er geld nodig voor deze activiteiten. Als u de blaasmuziek een warm hart toe draagt en u onze activiteiten zou willen ondersteunen kunt u uw donatie over maken op giro: NL17INGB0007534189 t.n.v. KaDenza Music. Bij voorbaat onze hartelijke dank.  
© KaDenza Music Februari 2021

Fondsenwerving

Sponsorplan

Als dirigent zie je, spijtig genoeg, dat de noodzaak tot cultuur hoog is maar wat men ervoor over heeft erg laag. De cultuur begroting van Brabant en de bezuiniging van de gemeente Oirschot op muziekonderwijs was voor mij de druppel om te zeggen “Daar moeten we zelf iets aan doen.” Verenigingen werken vaak ontzettend hard om extra inkomsten te verdienen. Oud papier/Oliebollen acties/ en nog veel meer. Echter zijn deze inkomsten vaak niet structureel. In de komende jaren zullen we alleen maar meer met bezuinigingen en teruglopende sponsering te maken krijgen en zullen dus nieuwe creatieve inkomstenbronnen moeten creëren. Zelf ben ik, o.a. door mijn dochter Sterre die schoonheidsspecialiste is, enkele jaren geleden met LR in aanraking gekomen en zag daarin de oplossing. Door een gedeelte van het geld dat leden nu al uitgeven via de vereniging te laten lopen zodat er een gedeelte daarvan bij de vereniging blijft hangen. Door het concept van LR te bundelen met verenigingen kunnen we elkaar ondersteunen en zorgen dat er een blijvende inkomstenstroom ontstaat voor alle verenigingen. De belangrijkste maar moeilijkste opdracht is om de leden te enthousiasmeren en te overtuigen  van de noodzaak om zelf geld te generen. Het mooiste is nog dat we het het in 4 fases implementeren bij uw vereniging zonder ook maar enig risico voor de vereniging. Samen houden we het verenigingsleven overeind!  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

KaDenza Music Fondsen werving

KaDenza Music is ook actief in het werven van fondsen. Deze fondsen zullen worden gebruikt voor de ontwikkeling van lesmateriaal, en specifiek lesmateriaal voor leerlingen met leerproblemen. Daarnaast zal dit fonds worden gebruikt om compositie opdrachten te geven ten behoeven van de blaasmuziek. de eerste twee opdrachten zijn inmiddels voltooid door de Canadees/Nederlandse componist Peter Kann. 1. Constructing sentences (solostuk voor trompet) 2. Collection of old coins (5 delig werk voor Tuba kwartet, Eb trompet en Hoorn) U kunt deze stukken als bladmuziek en/of cd- opname bestellen door contact met ons op te nemen.

Donaties

Natuurlijk is er geld nodig voor deze activiteiten. Als u de blaasmuziek een warm hart toe draagt en u onze activiteiten zou willen ondersteunen kunt u uw donatie over maken op giro: NL17INGB0007534189 t.n.v. KaDenza Music. Bij voorbaat onze hartelijke dank.